Laskutuspohja.fi on nyt UKKO Pro

Laskutuspohja.fi muuttui UKKO Pro palveluksi. Tervetuloa!

Luo PDF-lasku ilmaisella laskutusohjelmalla, tai tutustu täysversioon 30 päivää maksutta.

Luo lasku minuutissa!
(Testaa huoletta, et sitoudu mihinkään.)

Kaikki tiedot on tallennettu pilvipalveluun, joten esimerkiksi oman tietokoneen hajoaminen tai hukkuminen ei aiheuta tietojen häviämistä. Tarvitset ainoastaan internet-yhteyden ja voit jatkaa laskutusta.

Kyllä. Voit tallentaa asiakkaidesi tiedot asiakasrekisteriin, josta myöhemmin voit poimia tiedot laskutuslomakkeelle. Myös tuoterekisterin tiedot nopeuttavat ja helpottavat laskuttamista.

Laskutuspohja.fi:tä voit käyttää normaalin tietokoneen tai läppärin lisäksi esimerkiksi tabletilla tai älypuhelimella. Selaimeksi suosittelemme Google Chromea, joskin palvelu toimii myös muilla selaimilla.

Et. Kaikki tiedot saatavilla aina Laskutuspohja.fi -palvelussa. Käyttämälläsi tietokoneella tai selaimella ei ole väliä.

Verkkolaskut voi lähettää ostamalla krediittejä laskujen lähetykseen hallintapaneelista. Krediittejä voit käyttää myös laskujen lähettämiseen kirjepostilla postituspalvelun kautta.

Jotta laskutus olisi mahdollisimman helppoa, tarjoamme mahdollisuuden lähettää Laskutuspohja.fi:n kautta laskut myös postitse. Hallintapaneelista voit ostaa krediittejä laskujen lähetykseen. Postituspalvelu lähettää laskusi.

Kyllä voit. Tarjoamme nyt ja aina myös täysin ilmaisen vaihtoehdon laskutukseen. Ensimmäistä kertaa kokeillessasi saat täysversion käyttöösi 30 päiväksi maksutta.

Yrittäjäurallani useita laskutusohjelmia käyttäneenä ei voi kuin ihmetellä, miksei tämänlaisia ole aikaisemmin tehty. Suosittelen!

Kokeile täysversiota 30 päivää maksutta

Pääset kokeilemaan palvelun kaikkia ominaisuuksia maksutta 30 päivän ajan.

 

Kokeile 30 päivää ilmaiseksi
(Ei sitoumuksia, kokeilujakso ei millään tavalla johda maksulliseen tilaukseen.)