Laskutuspohja.fi on nyt UKKO Pro

Laskutuspohja.fi muuttui UKKO Pro palveluksi. Tervetuloa!

Luo PDF-lasku ilmaisella laskutusohjelmalla, tai tutustu täysversioon 30 päivää maksutta.

Luo lasku minuutissa!
(Testaa huoletta, et sitoudu mihinkään.)

Laiteriippumaton

Laskutusohjelma toimii kaikilla laitteilla, käytitpä sitten normaalia pöytäkonetta, läppäriä, tablettia tai älypuhelinta.

Tässä artikkelissa kerromme tarkemmin mitä uusi responsiivinen laskutuspohja tarkoittaa käytännössä.

Laskutuspohja.fi:n laskutusohjelman ominaisuuksista

Kuten mainittua, laskutusohjelman perusversio, eli laskujen laatiminen PDF -muotoiseksi ja standardien mukaiseksi laskuksi on täysin ilmaista. Laajemmassa PRO- versiossa asiakas saa käyttöönsä asiakas- ja tuoterekisterin lisäksi myös mahdollisuuden myyntitapahtumien seurantaan sekä posti- ja sähköpostilaskutuksen rinnalle verkkolaskun mahdollisuuden.

Laskutuspohja.fi -palvelun käyttöönottaminen ei vaadi erillistä ohjelmistoasennusta, koska se toimii verkossa. Pelkkä Internet -yhteys ja sitä käyttävä laite riittävät. Silti laskun tiedot ovat turvassa, koska yhteys on pankkipalvelutasoisesti suojattu. PRO -version etuna on lisäksi automaattinen varmuuskopiointi, joten missään vaiheessa eivät tärkeät tiedot pääse haihtumaan bittiavaruuteen.

Laskutuspohja.fi -palvelu toimii kaikilla laitteilla

Perinteisesti laskutusohjelmia on käytetty tietokoneella. Nyt kun alaa valtaavat yhä isommissa määrin myös pienemmät laitteet, täytyy myös laskutusohjelmia pystyä käyttämään kaikilla laitteilla. Tietokoneella käytetty Laskutuspohja.fi -palvelun staattinen laskutuspohja päivitettiin juuri tästä syystä responsiiviseksi. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että laskujen luominen onnistuu entistä helpommin huolimatta siitä, millaisella käyttöjärjestelmällä varustettu ja millainen laite asiakkaan käytössä on.

Laskutuspohja.fi -palvelu on siis vastannut haasteeseen. Heti alusta alkaen sen kehittämisessä on kiinnitetty huomiota selkeyteen ja helppokäyttöisyyteen. Pienemmät näytötkään eivät ole mikään ongelma, vaan laskutusohjelma toimii moitteettomasti aivan kaikilla Internet -yhteydellisillä laitteilla. Olipa asiakkaan käytössä sitten Mac, Linux, Windows tai Android -käyttöjärjestelmä, on PDF -muotoisen laskun laatiminen yhtä helppoa. Myös IPadilla ja iPhonella laskuttaminen sujuu todella helposti.

Laskutuspohja.fi -palvelun toimiminen kaikilla tietokoneilla ja mobiililaitteilla on erinomainen ominaisuus. Näin tietojen käsitteleminen onnistuu hyvin, vaikka tietoja käsittelevä laite vaihtuisikin välillä. Ajatellaanpa hetki vaikka yhdistyksen tai yrityksen laskutuksesta vastaavaa henkilöä. Hän käyttää päivällä tietokonetta toimistossaan laskujen laatimiseen. Illalla hänen täytyy tarkistaa samaisista laskuista joitakin tietoja, mutta hän ei halua lähteä työpaikalleen. Sen sijaan hän ottaa esille tablettinsa tai älypuhelimensa ja siirtyy Laskutuspohja.fi -palveluun. Nyt palvelun tiedot ovat hänen käytettävissään ihan samalla tavalla kuin päivällä toimiston koneella. Synkronointi eri laitteiden välillä onnistuu siis hyvin .

Turvallisuus on huomioitu kaikissa tilanteissa

Kuten todettua, Laskutuspohja.fi -palvelu tukee kaikkia Internet -selaimia ja laitteita. Palvelun käyttäminen ei siis jää siitä kiinni, etteikö laitteisto olisi ohjelman kanssa yhteensopiva. Toimiva nettiyhteys onkin ainoa vaatimus ennen kuin palvelun voi ottaa käyttöön.

Turvallisuus on tärkeää Laskutuspohja.fi -palvelulle. Laskutuspohjan hallinta on SSL -suojattu huolimatta siitä, onko asiakkaan käytössä Mac, Linux, Windows, Android, IPad tai iPhone. Epävarmoissa tilanteissa asiakas voi aina ottaa yhteyttä palvelun tukeen ja pyytää apua tai neuvoja. Myös kommentit palvelun kehittämiseksi otetaan ilolla vastaan.

Yrittäjäurallani useita laskutusohjelmia käyttäneenä ei voi kuin ihmetellä, miksei tämänlaisia ole aikaisemmin tehty. Suosittelen!

Kokeile täysversiota 30 päivää maksutta

Pääset kokeilemaan palvelun kaikkia ominaisuuksia maksutta 30 päivän ajan.

 

Kokeile 30 päivää ilmaiseksi
(Ei sitoumuksia, kokeilujakso ei millään tavalla johda maksulliseen tilaukseen.)